Een afspraak maken

Maak een afspraak bij Fysiotherapie Vlambloem

Voor het maken van een afspraak zijn wij op onze locatie in Rotterdam Noord (Ommoord) maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 21.00 uur op 010-7505523. Wij hanteren ruime openingstijden, zodat er altijd een geschikte tijd voor u beschikbaar is.

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn wij van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Wij zijn op zaterdag niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken per mail!

In onderstaand formulier kunt u online direct een afspraak in de agenda van een fysiotherapeut inplannen. 

Belangrijk om te weten

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling raden wij u aan om de onderstaande zaken door te lezen.

Heeft u vragen of bent u ergens niet tevreden over? Bespreek het alstublieft met ons. Indien we het probleem niet onderling op kunnen lossen kunt u zich richten tot de klachtencommissie.

  • Wij verzoeken u vriendelijk om uw legitimatiebewijs, verzekeringspas en een handdoek mee te nemen naar de eerste afspraak. Indien u een verwijsbrief van de huisarts of specialist heeft ontvangen, verzoeken wij u deze ook bij de eerste afspraak mee te nemen.
  • Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie, gelden onze standaard tarieven [tarieven].
  • De eerste afspraak is vaak een dubbele afspraak (40 minuten). 20 minuten voor screening, intake en onderzoek en 20 minuten voor een behandeling. Zo hebben we voldoende tijd om uw klachten te bespreken en te onderzoeken en hoeven we u niet naar huis te sturen zonder u behandeld te hebben. Tijdens deze afspraak zullen we ook de behandeling en procedure met u doornemen.
  • Vervolgafspraken duren 20 minuten.
  • Neem uw afsprakenkaartje mee bij elke afspraak.
  • Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Zonder verwijzing (DTF)

Ook kunt u zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). De fysiotherapeut voert dan eerst een screening uit om uw klachten in kaart te brengen om er zeker van te zijn dat u bij hem aan het juiste adres bent. Voor het maken van een afspraak zijn wij op onze locatie in Rotterdam Noord (Ommoord) maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 21.00 uur. Wij hanteren ruime openingstijden, zodat er altijd een geschikte tijd voor u beschikbaar is. U kunt ook een afspraak maken door het contactformulier in te vullen.

Afspraak wijzigen of annuleren

U kunt uw afspraak alleen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. Let op: niet of niet tijdig afgezegde afspraken worden niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd en dienen door u zelf betaald te worden. De kosten van een niet tijdig afgezegde afspraak bedragen 35 euro.