Over ons

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Vlambloem is in 2014 opgericht en gevestigd in Rotterdam Ommoord. Momenteel zijn we met 5 therapeuten werkzaam op deze locatie waarbij we echt onze handen uit de mouwen steken voor onze patiënten. Wij geloven in een behandeling waarbij de patiënt centraal staat en daadwerkelijk behandeld wordt door therapeut. U bent altijd 1- op -1 met de therapeut. Geen groepslessen of zelfstandig trainen in de oefenzaal. U heeft onze volle aandacht.

In de praktijk zien wij diverse klachten voorbijkomen, waarbij wij het doel hebben om de patiënt zo snel en goed mogelijk weer klachtenvrij te krijgen. Wij zien allerlei soorten klachten zoals: blessures aan de enkel door het sporten, lage rugklachten die zijn ontstaan door de werkhouding en klachten die ontstaan na een dag in de tuin te hebben gewerkt. Wij zien en behandelen van alles. Regelmatig zien wij in de praktijk "chronische" klachten voorbijkomen, sommigen patiënten hebben hier al maanden of zelfs jaren last van. Ook deze klachten zijn goed te behandelen en maakt het werk uitdagend en leuk. Vooral omdat er vaak al meerdere therapeuten of specialisten de klacht zonder gewenst effect hebben bekeken/behandeld. Ook als u al onder behandeling bent (geweest) bij de pijnpoli dan zult u versteld staan van wat er nog mogelijk is.

Hoe wij hierover denken leest u in " onze visie " waar we uitleggen hoe wij te werk gaan. Maar we mogen ook niet vergeten om degene te vermelden die bij ons komen om te revalideren na een operatie. Hoe mooi is het om te zien dat deze patiënten weer hun activiteiten op kunnen pakken die ze voorheen niet meer in staat waren om te doen.