Ma-vrij van 8 tot 21 uur. Za tot 17 uur

Over ons

Wij helpen jou uit de knoop

Wie zijn wij?

In 2014 hebben we onze praktijk geopend in het hart van Rotterdam Ommoord. Met een team van vijf toegewijde fysiotherapeuten zetten we dagelijks alles op alles voor onze patiënten. Bij ons staat de patiënt altijd centraal.. Bij Fysiotherapie Vlambloem krijgt u altijd 1-op-1 aandacht van uw therapeut.

In onze praktijk behandelen we een breed scala aan klachten. Of het nu gaat om blessures aan de enkel door sporten, lage rugklachten als gevolg van een verkeerde werkhouding, of klachten na een dag in de tuin werken, wij behandelen het allemaal. We zien niet alleen acute klachten, maar met name ook chronische aandoeningen die soms al maanden of jaren spelen. Het uitdagende en boeiende aspect van ons werk is dat we zelfs patiënten kunnen helpen die eerder zonder succes behandeld zijn door andere fysiotherapeuten of specialisten. Zelfs als u al onder behandeling bent (geweest) bij een pijnpoli, ontdekken wij vaak nog mogelijkheden voor verbetering. Onze benadering en werkwijze leest u in "Onze Visie".

Niet te vergeten zijn de patiënten die bij ons komen revalideren na een operatie. Het is prachtig om te zien hoe zij na onze behandelingen hun dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken, zelfs de activiteiten die ze voorheen niet meer voor mogelijk hielden.

Bij Fysiotherapie Vlambloem geloven we in persoonlijke aandacht, deskundigheid en betrokkenheid. We staan klaar om u te helpen bij uw herstel en streven ernaar u zo snel en effectief mogelijk klachtenvrij te maken. Uw welzijn is onze prioriteit.