Ma-vrij van 8 tot 21 uur. Za tot 17 uur

Kom je ook (fysio)fitnessen in Rotterdam Ommoord?

Bij Fysiotherapie Vlambloem geloven we in het bereiken van optimale gezondheid door middel van beweging en professionele begeleiding. Onze toegewijde fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs zijn hier om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, ongeacht je leeftijd, fitnessniveau of fysieke conditie.

Waarom Fysiofitness?

- Persoonlijke Begeleiding

Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding van ervaren fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs van Fysiotherapie Vlambloem. We ontwerpen gepersonaliseerde trainingsprogramma's die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

- Herstel en Preventie

Onze fysiofitnessprogramma's zijn ideaal voor mensen die herstellen van een blessure of operatie. We bieden ook preventieve oefeningen om blessures te voorkomen en de algehele mobiliteit te verbeteren. 

- Comfortabele Omgeving

Bij Fysiotherapie Vlambloem Fysiofitness creëren we een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Onze moderne faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat je in alle comfort kunt trainen.


- Onze Deskundige Staf

Onze deskundige staf bestaat uit gecertificeerde fysiotherapeuten en fitnessprofessionals van Fysiotherapie Vlambloem met jarenlange ervaring. Ze staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis.

Kosten

Fysio fitness valt niet onder een fysiotherapeutische behandeling en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekeringen. Om deel te kunnen nemen, sluit je een abonnement af.

* Abonnementsprijzen zijn er vanaf 29 euro / 4 weken. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie of vul het contactformulier in.


Neem Contact Met Ons Op

Klaar om te werken aan een gezonder, sterker en fitter lichaam? Neem vandaag nog contact met Fysiotherapie Vlambloem  op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. We kijken ernaar uit om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je te ondersteunen bij een leven lang welzijn.

Bij Fysiotherapie Vlambloem  zetten we ons in voor jouw gezondheid en welzijn. Doe met ons mee op deze reis naar een betere gezondheid!