Ma-vrij van 8 tot 21 uur. Za tot 17 uur

Fysio Fitness

Fysio Fitness 


Voldoende en op de juiste manier bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Daarnaast kan regelmatig bewegen klachten voorkomen. Wel is het daarbij belangrijk dat er een goede balans is tussen het belasten (belasting) en het aankunnen van belasting (belastbaarheid). We helpen je daar graag bij.

Om te revalideren maken wij gebruik van de modernste apparatuur in een mooie ruime setting. U bent verzekerd van een optimale revalidatie door vakkundige begeleiders. 

Fitness onder begeleiding

Wij bieden in onze praktijk fitnesslessen onder begeleiding aan. Uw programma wordt opgesteld door uw behandelend fysiotherapeut  We werken hierbij aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit. Het doel is beter bewegen en klachten voorkomen.

Bij de eerste afspraak maken we een inventarisatie van de klachten. Vervolgens maken we een persoonlijk medisch trainingsschema dat je onder begeleiding individueel uitvoert. Later wordt de training in groepsverband voortgezet.

Kosten

Fysio fitness valt niet onder een fysiotherapeutische behandeling en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekeringen. Om deel te kunnen nemen, sluit je een abonnement af. De kosten hiervoor vind u hieronder terug:

Soort abonnement
Maand abonnement 1x per week € 29,19
Maand abonnement 2x per week € 58,38
Kwartaal abonnement 1x per week € 87,57
Kwartaal abonnement 2x per week € 175,14 


Soort abonnement

Half jaar abonnement 1x per week € 350,28
Half jaar abonnement 2x per week € 175,14
Jaar abonnement 1x per week € 321,09
Jaar abonnement 2x per week € 642,18 

Tekst hier invullen...