Ma-vrij van 8 tot 21 uur. Za tot 17 uur

Routebeschrijving

Wij helpen jou uit de knoop

Fysiotherapie Vlambloem bevindt zich in Rotterdam Ommoord, Prins Alexander, en is goed en snel bereikbaar voor iedereen uit Capelle aan den IJssel, Rotterdam Noord, Ommoord, Zevenkamp, Hillegersberg, Kralingen, Prins Alexander (ook wel Alexanderpolder genoemd) en Prinsenland.

Metro

Neem de metro richting Ommoord Binnenhof (= eindpunt). Station aflopen en rechtdoor over de Arrheniusweg langs het winkelcentrum lopen. Deze uitlopen en dan op de doorgaande weg, de John Mottweg, linksaf gaan. Deze uitlopen tot aan de rotonde en dan 2e afslag nemen het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Loop rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem op nr. 130.

Auto

Vanuit centrum/Hillegersberg: de weg naar Ommoord volgen, 1e rotonde rechtsaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem op nr. 130.

Vanuit Zevenkamp: de weg naar Ommoord nemen over de President Rooseveltweg. Bij de 4e rotonde op deze weg linksaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem op nr. 130.

Vanuit Alexanderpolder (Prins Alexander): volg de Prins Alexanderlaan naar Ommoord. Aan het einde van de weg bij de verkeerslichten links, de President Rooseveltweg op. Bij de 2e rotonde op deze weg linksaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem op nr. 130.

Vanuit Kralingen: weg naar Ommoord volgen, 1e rotonde rechtsaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem op nr. 130.