Routebeschrijving

Wij helpen jou uit de knoop

Fysiotherapie Vlambloem bevind zich in Rotterdam Ommoord, Prins Alexander, en is goed/snel bereikbaar voor iedereen uit Capelle aan den Ijssel, Rotterdam Noord, Ommoord, Zevenkamp, Hillegersberg, Kralingen, Prins Alexander, ook wel Alexanderpolder genoemd en Prinsenland.

Metro

Middels de metro richting Ommoord Binnenhof (=eindpunt). Station aflopen en rechtdoor over de Arrheniusweg langs het winkelcentrum lopen. Deze uitlopen en dan op de doorgaande weg, John Mottweg, linksaf gaan. Deze uitlopen tot aan de rotonde en dan 2e afslag nemen het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem nr. 130.

Auto

Vanuit centrum/Hillegersberg: de weg naar Ommoord volgen, 1e rotonde rechtsaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem nr. 130.

Vanuit Zevenkamp: de weg naar Ommoord nemen over de President Rooseveltweg. Bij de 4e rotonde op deze weg linksaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor door naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem nr. 130.

Vanuit Alexander polder (Prins Alexander): volg de weg, Prins Alexanderlaan, naar Ommoord. Einde van de weg bij de verkeerslichten links, de President Rooseveltweg op. Bij de 2e rotonde op deze weg linksaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor door naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem nr. 130.

Vanuit Kralingen: de weg naar Ommoord volgen, 1e rotonde rechtsaf slaan het bedrijventerrein Ommoord op. Hierna tweede straat rechts. U bevindt zich nu op de Vlambloem. Rij rechtdoor naar het einde van de straat en op de hoek aan de rechterkant (grijs gebouw) zit Fysiotherapie Vlambloem nr. 130.